Fordonsuppgifter - Massor med fordonsuppgifter

Kontrollera Vem som Äger Bilen?

Kontrollera Vem som Äger Bilen?

Den viktigaste men även dem vanligaste frågan till bilregistret, eller Vägtrafikregistret som fordonsregistret officiellt heter, är vem som står som ägare för ett visst fordon. Bästa sättet, och det billigaste, att hitta ägaren till en bil är att direkt höra efter med Transportstyrelsen.

Normalt sätt stämmer det att den som är registrerad som ägare för en bil också är den som äger bilen och använder bilen mest frekvent. Dock så finns det vissa personer som är målvakter för många bilar och dessa bilar har ofta både skatteskulder och andra obetalda avgifter.

Det går att få fram ägaruppgifterna för en bil på flera olika sätt och det är anonymt att begära ut ägaruppgifter.

SMS

Det är enkelt att skicka ett SMS till Vägtrafikregistret för att hitta ägaren till en bil. Skicka bilens registreringsnummer till telefonnummer 72503.

Fax

Än så länge går det att få uppgifter om bilägare via fax. Ring Transportstyrelsen på telefon 0771-25 25 25 för att få ägaruppgifterna faxade till dig.

Telefon

Ring till Transportstyrelsen på telefon 0771-25 25 25 för att få alla fordonsuppgifter som finns i Vägtrafikregistret.

Smartphone

Det finns ingen tjänst eller mobilapp som ger dig direkt tillgång från din smartphone gällande vem som äger en viss bil. Du kan dock hitta mycket annan info om fordonen genom appen Mina Fordon.


Mer fakta och uppgifter om fordon

Här går det att finna mer intressant uppgifter och fakta om fordon och se vilka fordonsuppgifter som är lätta att ta fram.Meny - Fordonsuppgifter
Till förstasidan på www.fordonsuppgifter.comHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Vem äger bilen?BilregistretAnvändaNyheter